Traditiegetrouw begint de Landelijke Studiedag Implantologie met een voordracht van een spreker buiten het vakgebied van de implantologie. Voor deze lustrum editie is de eer aan...

Hockey is de ware passie van Floris Evers en hij heeft een opmerkelijke carrière met een flink aantal hoogtepunten. In de hoofdklasse was hij al op jonge leeftijd aanvoerder van SCHC. Floris behaalde met zijn team in 2004 in Athene een zilveren medaille, Goud tijdens de Champions Trophy in 2002, 2003 en 2006, hij werd landskampioen met Amsterdam in 2011 en 2012 en als laatste, als teamcaptain, Olympisch zilver in Londen 2012.
 
Floris Evers vertaalt in zijn presentaties gebeurtenissen uit de sport naar het bedrijfsleven. Hij doet dit op een grappige en bijzondere wijze. Hij schudt de mensen letterlijk wakker en krijgt ze in beweging. Thema’s waarover hij presenteert zijn samenwerken, doorzettingsvermogen, ontwikkeling en strategie. Iets wat wij in de implantologie beamen.
 
 

  

Dentsply Sirona Euroteknika NL dental bauer Nederland BioComp Dental B.V. Straumann B.V. Implant Direct Benelux Easier Dental Care Thommen Medical B.V. MegaGen Zimmer Biomet Dyna Dental Engineering B.V. Memodent B.V. DentMerk Benelux B.V. Anthogyr Nobel Biocare Nederland BV Pro-Cam Implants B.V. Dent-Med Materials B.V.