Contact met het Congresbureau NVOI/NSOI, voor nadere inlichtingen omtrent de organisatie en coördinatie van alle NVOI cursussen en congressen , de inschrijvingen en de facturatie.
Alle door de NVOI aangeboden cursussen en congressen vallen onder het beheer van de Nederlandse Stichting Orale Implantologie (NSOI). De organisatie van en coordinatie voor alle NVOI cursussen, congressen, workshops en studiedagen is in handen van het congresbureau, dat wordt aangestuurd door het secretariaat van de NVOI.

Het secretariaat heeft de beschikking over een professioneel en dagelijks bereikbaar team dat onder leiding staat van Jolanda Exalto.

Voor vragen omtrent de Landelijke Studiedag Implantologie, uw inschrijving en de facturatie:
Congresbureau NVOI / NSOI
Postbus 34
1633 ZG Avenhorn
t   +31 (0)229 540 329
f   +31 (0)229 543 467
e   congresbureau@nvoi.nl

Annulering van uw inschrijving dient schriftelijk te geschieden bij het Congresbureau.
Dit kan tevens per mail via deze link.Voor secretariële vragen met betrekking tot de NVOI kunt u terecht bij:
Secretriaat NVOI
Postbus 34
1633 ZG Avenhorn
t   +31 (0)229 540 329
f   +31 (0)229 543 467
e   secretariaat@nvoi.nl
nvoi.nl


Algemene Voorwaarden en Klachtenregeling NVOI/NSOI
De Nederlandse Vereniging voor Orale Implantologie (NVOI), de Nederlandse Stichting voor Orale Implantologie (NSOI) en de commissie Post Academisch Onderwijs Implantologie (PAOI) hechten eraan tevreden cursisten te hebben en te houden. Daarom stellen zij het zeer op prijs als u uw ervaringen als cursist of congresganger met ons wilt delen.

Voor meer informatie over onze algemene voorwaarden en onze klachtenregeling verwijzen wij graag naar onderstaande links:
• Algemene Voorwaarden NVOI/NSOI
• Klachtenregeling NVOI/NSOI
 
 

 
Implant Direct Benelux Dentsply Sirona BioComp Dental B.V. Memodent B.V. Camlog / Pro-Cam Implants B.V. Zimmer Biomet Anthogyr BioHorizons GmbH Dent-Med Materials B.V. Bright Benelux B.V. Thommen Medical B.V. Excent Tandtechniek DentMerk Benelux B.V. MIS Nederland Straumann B.V. Dyna Dental Engineering B.V. Nobel Biocare MegaGen Benelux B.V. Euroteknika NL